Sprawozdanie zdawczo – wyborcze 17.12.2016r.

Marzec 19, 2017

W dniu 17.12.2016r. odbyło się zebranie sprawozdawczo – wyborcze MKMŻ Rybki Rybnik za okres od dnia 01.12.2013r. do dnia 30.11.2016r. Na wniosek Komisji Rewizyjnej po przedstawieniu informacji o działaniach Zarządu za miniony okres zebrani członkowie klubu udzielili absolutorium ustępującemu Zarządowi . W wyborach jawnych wybrano  Zarząd w składzie Prezes – Witold Tandera Vice Prezes – Sebastian Piecowski Sekretarz – Grzegorz Wieczorek Skarbnik – Dariusz Przeliorz oraz wybrano Komisję Rewizyjną w skład której wchodzą Przewodniczący – Tadeusz Padowski Vice Przewodniczący – Grzegorz Goliński Sekretarz – Adam Dziendziel Na zebraniu omówiono oraz przyjęto program działania na lata 2017 -2019 Przed zebraniem odbyło się uroczyste spotkanie członków klubu na którym  Prezes Zarządu Okręgowego Polskiego Związku Motorowego w Katowicach Pan Dariusz Jajko wręczył odznaki Polskiego Związku Motorowego a otrzymali je: Antoni Skupień „Trener”  – odznakę Zasłużony Członek Polskiego Związku Motorowego Antoni Szymik – Złotą odznakę Polskiego Związku Motorowego Witold Tandera – Srebrną odznakę Polskiego Związku Motorowego Tadeusz Padowski – Srebrną odznakę Polskiego Związku Motorowego Dariusz Przeliorz , Adam Dziendziel , Bartłomiej Skulski , Hubert Szymura , Janusz Święty , Roman Wieczorek  – Brązowe odznaki Polskiego Związku Motorowego

Patroni Medialni

• Tygodnik nowiny